Beste klanten,

Wij zijn gesloten van 21 december 2020 tot en met 3 januari 2021. U kunt GEEN bestellingen plaatsen in deze periode!

Deligourmet catering

Deli Gourmet Catering is een jong bedrijf, opgezet door mensen met jarenlange ervaring op het gebied van catering. Koken is onze passie, want eten moet elke dag weer een heerlijke beleving zijn. Dagelijks leveren wij aan tientallen particulieren, bedrijven, instellingen en scholen heerlijke etenswaren, uiteenlopend van belegde broodsoorten, soepen en lunchboxen tot een groot assortiment van koude en warme buffetten en barbecues.

Wij bieden een uitstekende dienstverlening, kwalitatief hoogwaardige producten en een eerlijke prijs / kwaliteit verhouding.

Wilt u op de hoogte blijven van onze producten, acties en aanbiedingen? Schrijf je dan hiernaast in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief

Schrijf je hier in en ontvang elke maand onze nieuwsbrief met speciale aanbiedingen.

Het aanbod van Deligourmet:

Broodje van de maand

Parma

Een Italiaanse bol besmeerd met Truffel – Eiersalade, belegd met parmaham en ijsbergsla.

€ 3.95

Lunch service

Deligourmet is gespecialiseerd in het verzorgen van uw (zakelijke) lunch. Bestel via ons online bestelsysteem en laat uw lunch in de regio Maasbree-Venlo gratis bezorgen. In ons assortiment zijn talloze broodjes, soepen, salades en nog veel meer opgenomen. Ideaal voor een lunch-meeting of gewoon voor u en uw collega’s.

Om uw bestelling gratis te kunnen bezorgen, is het belangrijk dat uw bestelling op tijd binnen is. Onze chauffeurs werken namelijk met vaste routes. Als het geld klaar ligt op één centrale plaats dan kunnen wij weer vlug door naar de volgende klant. 

Onderstaand kunt u de bestellijsten downloaden. De bestelling graag online invullen in ons bestelsysteem.